Reference

ISOVER aan boord van de Loch Seaforth

Market
Marine & Offshore
Sector
RoRo / Ferry
Country
Duitsland
Scottish Ferry Loch Seaforth insulation

 

De scheepswerf Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG) heeft voor de bouw van de Schotse veerboot "Loch Seaforth" gekozen voor het hoogwaardige isolatiemateriaal ULTIMATE van ISOVER. Duidelijke gewichtsbesparing en uitstekende eigenschappen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsbeheersing en brandbescherming hebben de ingenieurs ervan overtuigd.

De werf Flensburger Schiffbau-Gesellschaft heeft bij de bouw van de veerboot "Loch Seaforth" voor de Schotse onderneming Caledonian Maritime Assets Limited (CMAL) het hoogwaardige materiaal ULTIMATE van ISOVER gebruikt. De duidelijke gewichtsbesparing in vergelijking met vergelijkbare scheepsbouwproducten van traditionele steenwol overtuigde de ingenieurs van de firma Flensburger Schiffbau-Gesellschaft, die het innovatieve isolatiemateriaal op veel plaatsen in het schip toepasten. Bovendien biedt ULTIMATE de voordelen van een efficiënte installatie en een eenvoudigere verwerking, alsook van uitstekende eigenschappen op het vlak van warmte-isolatie, geluidsbeheersing en brandbescherming.

 

De werf Flensburger Schiffbau-Gesellschaft heeft het hoogwaardige materiaal ULTIMATE van ISOVER gebruikt voor de bouw van de veerboot "Loch Seaforth" voor de Schotse onderneming Caledonian Maritime Assets Limited (CMAL).