Snelle verwerking van industriële isolatie

Man insulating tank

Beperk de kosten voor het installeren van uw industriële isolatie tot een minimum

ISOVER isolatiematerialen voor industriële toepassingen zijn geschikt voor bijvoorbeeld opslagtanks, procesleidingen, ketels en boilers. Bij de ontwikkeling van onze oplossingen besteden we extra aandacht aan een eenvoudige installatie, zodat er sneller en correct gewerkt kan worden. Zo kunt u besparen op installatiekosten en er bovendien zeker van zijn dat het eindresultaat voldoet aan de eisen en het gewenste comfortniveau.

Technical Manual IndustryWist u dat?

Om het installatieproces te versnellen en te vereenvoudigen, bieden wij volledige installatie- en technische handleidingen voor onze industriële isolatie-oplossingen. 

U vindt deze in onze ISOVER Industry Technical Manual die u hier kunt downloaden.

Constante optimalisering van onze isolatie-oplossingen

Als ISOVER zijn we er steeds naar op zoek om onze isolatie-oplossingen nóg efficiënter te maken. Ook op het gebied van een eenvoudigere en snellere installatie.

 

ULTIMATE™ TECH-producten: de voordelen van licht in gewicht

De ULTIMATE™ TECH-producten (U TECH) zijn gemaakt van de nieuwe generatie lichtgewicht steenwol. Deze zijn niet alleen energie-efficiënt, maar bieden ook grote installatievoordelen. Zeker in  vergelijking met traditionele steenwoloplossingen.

U TECH is:

•  gemakkelijk te installeren: eenvoudige mechanische bevestiging zonder gebruik van lijm;
•  flexibel: de isolatie past zich gemakkelijk aan verschillende vormen aan;
•  licht in gewicht: hoge brandstabiliteit en thermische prestaties met een dunner en lichter product.

Wist u dat?

Met de lichtere en langere U TECH industriële isolatiedekens kunnen installateurs hun werk tot wel 28% sneller voltooien. Hierdoor kan een industriële installatie weer sneller in gebruik worden genomen. Dit levert aanzienlijke besparingen op.

Flexibele leidingisolatie zonder onderconstructie

Dankzij onderstaande isolatie-oplossingen die vanwege hun hoge druksterkte geen steunconstructies nodig hebben, kan de installatietijd verkort worden. 

• Drukvaste lamellendekens van glaswol en steenwol voor elke leidingdiameter;

• ULTIMATE™ Pipe Sections Mats (PSM): hoogwaardige platen met V-groeven, aangepast aan de leidingdiameter en plat verpakt geleverd om transportkosten en ruimte te optimaliseren.