Kostenefficiënte HVAC-oplossingen

Kostenefficiënte HVAC-oplossingen

Kostenefficiënte oplossingen voor de HVAC

De ISOVER HVAC-isolatieoplossingen zijn speciaal ontworpen voor een eenvoudige, snelle en kostenefficiënte installatie van leidingen, kanalen en installaties. Zowel de ULTIMATE™ als de glaswolproducten zijn flexibel en licht in gewicht. Dit verwerkt heel gemakkelijk, zelfs bij afwijkende vormen en bochten. Zowel de losse isolatiematerialen als de complete isolatiesystemen hebben een korte installatietijd, waardoor u de installatiekosten laag kunt houden.

ISOVER glaswol en ULTIMATE™ zijn:

• tot 70% lichter dan traditionele isolatiesystemen;

• tot 60% kleiner in (transport)volume dankzij gecomprimeerde verpakkingen;

• eenvoudig te installeren, dankzij lichte en flexibele eigenschappen;

• hierdoor heel kostenefficiënt.

Glass wool and ULTIMATE products

Slimme oplossingen voor lagere installatiekosten

Hoe minder tijd er nodig is voor installatie, hoe lager de kosten zijn. Daarom hebben wij bij de ontwikkeling van onze ULTIMATE™ brandwerende isolatiesystemen extra gekeken naar hoe we de snelheid van installatie kunnen bevorderen. 

U Protect 4.0

U Protect 4.0 isolatiesysteem

Dit complete systeem voor zowel ronde als rechthoekige brandwerende luchtkanalen kent veel installatievoordelen. Het systeem is tot wel 65% lichter in gewicht dan traditionele, brandwerende isolatiematerialen en is daarom gemakkelijk en snel te monteren. Daarnaast hoeven de isolatieplaten onderling niet verlijmd te worden. Dat werkt wel zo snel. 
 

Packshot U Protect Pipe Sections

 

U Protect Pipe Sections Alu 2

Deze isolatieschalen kenmerken zich door de alles-in-één oplossing. Ze zorgen voor een zeer goede thermische en akoestische isolatie en zijn bovendien brandwerend, óók bij doorvoeringen! Eén product doet dus al het werk en het is niet meer nodig om tijdens het isoleren te wisselen naar een ander materiaal. Dit werkt veel sneller. Wat ook zorgt voor een snellere verwerking zijn de grote lengte van de schalen, een handige snijhulp voor hoeken op de verpakking en handgrepen in de doos. Bij dit systeem is echt aan alles gedacht.