Hero Image
Man looking at laptop with new website
1 minute min

Nieuwe website Saint-Gobain Technical Insulation Benelux

30 september 2022

De website over technische isolatie-oplossingen van Saint-Gobain ISOVER is compleet vernieuwd. De website biedt complete informatie over isoleren in de HVAC, industrie, marine & offshore en OEM. De site biedt niet alleen uitgebreide informatie over producten  en toepassingen, maar ook handige tools & services die het werk van ontwerpers, inkopers en verwerkers een stuk gemakkelijker maken. 

 

ISOVER en Kaimann

Isolatie is een investering voor lange tijd. De keuze voor een isolatiemateriaal moet dan ook optimaal zijn voor de toepassing. Binnen Saint-Gobain Technical Insulation Benelux slaan ISOVER en Kaimann dan ook de handen ineen. Want soms is steenwol beter, soms glaswol en soms elastomeerschuim. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden binnen alle temperatuurbereiken.

Op deze website vindt u alle informatie over de ISOVER-isolatieoplossingen voor HVAC, industrie, marine & offshore en OEM. Informatie over Kaimann elastomere isolatiematerialen vindt u hier.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze isolatie-oplossingen voor HVAC, industrie, marine & offshore en OEM of wilt u een projectadvies? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.