Vakbeurs Industrial Heat & Power 2022

Date:
11/10/2022 to 13/10/2022
Category:

Kom naar dé vakbeurs voor koplopers in de industrie.

Beurs IHP 2022

Bezoek ons op vakbeurs Industrial Heat & Power

Tegen 2050 wil Europa klimaatneutraal zijn. Met een netto-uitstoot van nul CO₂ dus. Hoe gaan we dit met elkaar aanpakken? De tijd dringt. Want zeker in de industrie is er nog veel te doen. 

Het enorme besparingspotentieel in de industrie
Hoe komt het toch dat we in de industrie nog zo veel energie verloren laten gaan? Veelal gaat het om hoge procestemperaturen, dus er is veel te winnen. Hoewel het voor de hand ligt dat verbetering van de thermische isolatie in/van industriële installaties direct leidt tot een flinke energiebesparing en een verminderde CO₂-uitstoot, wordt het volledige potentieel van industriële isolatie nog lang niet benut. En het interessante is bovendien dat de investering in isolatie zicht heel snel terugverdient. Wat houdt ons nog tegen om snel aan de slag te gaan met beter isoleren in de industrie?

Efficiënte isolatie-oplossingen van ISOVER en Kaimann

Op de vakbeurs Industrial Heat & Power slaan ISOVER en Kaimann de handen ineen. Als Saint-Gobain Technische Isolatie Benelux, een gespecialiseerd onderdeel van Saint-Gobain, bieden we thermische, akoestische en brandwerende isolatie-oplossingen voor de industrie. Van procesleidingen tot opslagtanks en van zeer hoge temperaturen tot juist heel lage, cryogene temperaturen. 

 

Aanmelden vakbeurs Industrial Heat & Power

 

In gesprek met onze specialisten
Wilt u in gesprek met onze specialisten? Bezoek ons dan op de beurs Industrial Heat & Power. Zij kunnen u adviseren over uiteenlopende isolatietoepassingen en -materialen in de industrie. 

En wist u dat we u ook kunnen helpen met handige tools & services? Zoals het opsporen van energiebesparingsmogelijkheden in uw industriële processen met een TIPCHECK. Of de meest energie- en kostenefficiënte oplossing zoeken voor uw industriële opslagtanks met het rekenprogramma TankCalc. Gaat u liever zelf aan de slag? Vraag dan naar de mogelijkheden van het rekenprogramma TechCalc 2.0, waarmee u zelf eenvoudig thermische berekeningen maakt.

Registreren voor gratis entree

Registreer u nu voor gratis toegang tot de beurs Industrial Heat & Power. U vindt ons in hal 2 op stand A002. Graag tot dan!

11, 12, 13 oktober 2022
Brabanthallen, Den Bosch