Vakbeurs Industrial Heat & Power 2023

Date:
10/10/2023 to 12/10/2023
Category:

Kom naar dé vakbeurs voor koplopers in de industrie.

Gratis entree v\Vakbeurs Industrial Heat+Power

Bezoek ons op vakbeurs Industrial Heat & Power

Tegen 2050 wil Europa klimaatneutraal zijn. Met een netto-uitstoot van nul CO₂ dus. Hoe gaan we dit met elkaar aanpakken? De tijd dringt. Want zeker in de industrie is er nog veel te doen. En veel te winnen.

Efficiënte isolatie-oplossingen van ISOVER en Kaimann

Op de vakbeurs Industrial Heat & Power slaan Isover en Kaimann voor het tweede jaar achter elkaar de handen ineen. Als Saint-Gobain Technische Isolatie Benelux, een gespecialiseerd onderdeel van Saint-Gobain, bieden we thermische, akoestische en brandwerende isolatie-oplossingen voor de industrie. Van procesleidingen tot opslagtanks en van zeer hoge temperaturen tot juist heel lage, cryogene temperaturen.

Isover Technische Isolatie: Altijd het juiste materiaal!

Glaswol, steenwol of ULTIMATE™ lichtgewicht steenwol? Met het multi-material aanbod van Isover vindt u altijd de optimale oplossing.

Logo Isover

Kaimann: We create solutions.

Kaimann’s elastomere isolatiematerialen zorgen voor meer energie-efficiëntie en duurzaamheid en beschermen tegen corrosie, brand en lawaai.

Logo Kaimann

In gesprek met onze specialisten

Wilt u in gesprek met onze specialisten? Bezoek ons dan op de beurs Industrial Heat & Power. Zij kunnen u adviseren over uiteenlopende isolatietoepassingen en -materialen in de industrie. 

En wist u dat we u ook kunnen helpen met handige tools & services? Zoals het opsporen van energiebesparingsmogelijkheden in uw industriële processen met een TIPCHECK. Of de meest energie- en kostenefficiënte oplossing zoeken voor uw industriële opslagtanks met het rekenprogramma TankCalc. Gaat u liever zelf aan de slag? Vraag dan naar de mogelijkheden van het rekenprogramma TechCalc 2.0, waarmee u zelf eenvoudig thermische berekeningen maakt.

Registreren voor gratis entree

Registreer u nu voor gratis toegang tot de beurs Industrial Heat & Power. U vindt ons in hal 2 op stand B028. Graag tot dan!

10, 11, 12 oktober 2023
Brabanthallen, Den Bosch